Oplossingen

Word online zichtbaar en laat je bedrijf groeien


Website ontwerp

Wij ontwerpen een website die past bij jouw bedrijf. Dit kan op maat of op basis van een thema. Je kunt kiezen uit meer dan 50 thema's. Jouw nieuwe website wordt responsive. Dit betekent dat je website ook op mobiele telefoons en tablets goed leesbaar is.


Lees meer over website ontwerp
Domein registratie

Wanneer je online zichtbaar wilt zijn en je bedrijf wilt laten groeien, dan is een herkenbare domeinnaam cruciaal. Je kunt een domeinnaam kiezen op basis van je bedrijfsnaam, handelsnaam, persoonlijke titel of creatief idee. Wij leveren domeinnamen met meer dan 400 verschillende domeinnaam extensies.


Lees meer over domein registratie
Zakelijke Hosting

Wij leveren zakelijke hosting die voldoet aan alle eisen om jouw website snel en altijd online te hebben. Standaard leveren wij drie pakketten die ruimschoots voldoen aan de wens van de gemiddelde website eigenaar. Heb je specifieke wensen? Graag denken wij met je mee en bieden je ondersteuning.


Lees meer over zakelijke hosting
Website beheersysteem

Het website beheersysteem dat wij leveren is Neosense. Content tot leven brengen is waar het bij Neosense om gaat. Plaats pakkende teksten, helder opgemaakte tabellen, frisse afbeeldingen en inspirerende video's op je website of weblog, en dat zonder gedoe. Het resultaat wordt automatisch gepresenteerd in een responsive ontwerp voor mobiele telefoons en tablets.


Lees meer over website beheersysteem
Persoonlijk advies en begeleiding

Je wordt door ons begeleid vanaf het moment dat je klant bent. Wij adviseren je tijdens het ontwikkelen van je nieuwe website, zodat je beter online zichtbaar wordt.

Redactionele ondersteuning

Het schrijven van pakkende teksten en sprekende afbeeldingen kan lastig zijn.


Lees meer over redactionele ondersteuning

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Om goed te scoren in Google is zoekmachine optimalisatie (SEO) nodig.


Lees meer over zoekmachine optimalisatie (SEO)

Logo- en huisstijlontwerp

Een mooi bedrijf verdient een sterke uitstraling. Een goed logo wekt een positief gevoel op bij je klanten. Het logo kan bepalend zijn wat jouw klanten voor gevoel hebben bij jouw bedrijf.


Lees meer over logo- en huisstijlontwerp

Andere specifieke wensen?

Heb je wensen die afwijken? Geen probleem, wij leveren ook maatwerk. Laat ons weten wat je wilt en wij denken met je mee. Bel direct 050 - 211 00 55 en leg ons je wensen voor.


Indiemedia is een onderdeel van DIGIBILITIES
Telefoon: 050 - 211 00 55
E-mail: hello@indiemedia.nl

Vragen, demo of offerte?
Bel 050 - 211 00 55 of wij bellen je terug