Werkwijze

Jouw nieuwe website in 7 stappen online


1

Inventariseren


De eerste fase is het inventariseren van jouw wensen. Dit doen wij per telefoon zodat je gedurende het gesprek je idee├źn kunt vormen en wij je kunnen adviseren. Van jouw wensen maken wij vervolgens een overzicht en zenden dit naar jou per e-mail. Wellicht zijn er nog enkele openstaande vragen, die stellen wij dan ook per e-mail.

2

Opstellen offerte

Nadat al je wensen helder zijn, stellen wij een offerte op. De offerte is een formele bevestiging van jouw wensen met daarbij de uiteindelijke prijs. Op deze manier weet je wat je kunt verwachten, en voorkom je verrassingen achteraf.

3

Aanleveren benodigde onderdelen

Nadat je akkoord hebt gegeven op de offerte, zenden wij jou een e-mail met daarin een overzicht van alle benodigde onderdelen voor je nieuwe website. Je kunt hierbij denken aan het logo van je bedrijf, de kleurcodes van je huisstijl, en indien beschikbaar teksten, afbeeldingen en video's.

4

Grafisch ontwerp van je website

Nadat alle benodigde onderdelen zijn ontvangen, maken wij een grafisch ontwerp. Je wensen vertalen wij naar een eerste grafisch website-ontwerp. Je krijgt het website-ontwerp per e-mail toegezonden voor de eerste correctie ronde. In deze correctieronde geef je aan wat je wel en niet aanspreekt. Dit kan je aangeven per telefoon en/of per e-mail. Vervolgens passen wij het website-ontwerp aan. Het ontwerp zal klaar zijn na drie correctierondes.

5

Ontwikkeling van je website

Nadat het grafisch website-ontwerp klaar is, en je akkoord bent met het resultaat, zullen wij het ontwerp omzetten tot een technisch werkende website. Wanneer wij de website technisch klaar hebben, stellen wij de website beschikbaar via een online testomgeving. Je krijgt hiervan een bericht per e-mail met een link zodat je kunt kijken wat je ervan vindt. Je hebt nu alle gelegenheid om je nieuwe website uitgebreid te testen.

6

Oplevering van je website

Nadat je de website uitgebreid getest hebt en wij je laatste wensen hebben verwerkt, gaat je website live. Dit betekent dat je domeinnaam gekoppeld wordt aan onze webserver, alle e-mailaccounts zijn ingericht en de website van de testomgeving is verhuisd. (Indien je hebt gekozen om de website zelf te beheren, zullen wij je hierover verder informeren en kun je vanaf dat moment je nieuwe website zelf bewerken en beheren)

7

Hiep hoi, je website is live!

Gefeliciteerd, je nieuwe website staat live! Nu kun je beginnen met de promotie van je website. Je kunt de geboorte van je gloednieuwe website onder de aandacht brengen via een persbericht, e-mail, nieuwsbrief, Social Media en dergelijke. (Wanneer je hebt gekozen om de promotie door ons te laten doen, dan gaan wij voor je aan de slag)


Wil je ook online zichtbaar zijn?

Wil je ook online zichtbaar zijn, en je bedrijf laten groeien? Wij helpen je met een website die past bij jouw wensen. Neem contact met ons op via 050 - 211 00 55.


Indiemedia is een onderdeel van DIGIBILITIES
Telefoon: 050 - 211 00 55
E-mail: hello@indiemedia.nl

Vragen, demo of offerte?
Bel 050 - 211 00 55 of wij bellen je terug