Over Indiemedia

Wat je over ons moet weten


Websites die het bedrijf van onze klant laten groeien en websites die onze klant online zichtbaar maken, dat is wat wij voor onze klanten willen doen. Daarnaast streven wij naar websites die vriendelijk zijn voor bezoekers, klanten en zoekmachines. Bij Indiemedia krijg je geen ingewikkeld technisch verhaal, je krijgt een website die aansluit bij jouw wensen.


Onze grootste kracht is onze proactieve houding. Door onze heldere communicatie, weet je wat je van ons kunt verwachten en kunnen wij jouw wensen ook zo secuur mogelijk vertalen naar een goede website.


De voordelen van Indiemedia:

Wanneer je kiest om jouw website te laten bouwen door Indiemedia, dan kies je voor de volgende voordelen van ons bedrijf:

Wij laten de website niet in het buitenland ontwikkelen, omdat wij hoge eisen stellen aan onze ontwikkelaars. Hierdoor kunnen wij snelle schakeling en goede communicatie garanderen.

Wij vermoeien je niet met technische details

Wij maken het proces voor je eenvoudig

Wij bieden een compleet aanbod van diensten

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in online ondernemen. Hierdoor weten wij alle ins-en-outs en kunnen wij je gedegen adviseren.

Onze kennis gaat verder dan techniek. Wij kunnen je ondersteunen bij zoekmachine optimalisatie (SEO), gebruikersvriendelijke en toegankelijke websites (website usability en accessibility) en online marketing activiteiten zoals content curation, content marketing en social media campagnes.


Kom in contact met ons:

Bel ons via: 050 - 211 00 55

Of mail ons via: hello@indiemedia.nl


Indiemedia is onderdeel van DIGIBILITIES en gevestigd in Groningen.


Indiemedia is een onderdeel van DIGIBILITIES
Telefoon: 050 - 211 00 55
E-mail: hello@indiemedia.nl

Vragen, demo of offerte?
Bel 050 - 211 00 55 of wij bellen je terug