Nieuwe responsive website SFA Douaneconsultancy


De nieuwe website voor SFA Douaneconsultancy is live. SFA Douaneconsultancy had al een website, maar deze voldeed niet meer aan de wensen. De website had een verouderde uitstraling en was niet geschikt voor mobiele telefoons en tablets. De nieuwe website is moderner en wel geschikt voor mobiele telefoons en tablets. De website is nu volledig responsive. Bekijk deze website en ontdek de voordelen van een volledig responsive website. Wij zijn trots op het resultaat.Over SFA Douanceconsultancy

Over SFA
Wie maar iets te maken heeft met internationale handel of transport, weet dat er veel zaken bij komen kijken. Douaneprocedures, douaneformaliteiten, douanevergunningen, invoerrechten, uitvoerrechten, BTW, formulieren en certificaten, allemaal zaken waar u als ondernemer niet op zit te wachten. Ze zijn namelijk tijdrovend en kunnen een hoop geld kosten als u ze niet goed regelt. Wat een gedoe allemaal. Je zou er een punthoofd van krijgen.

Bespaar kosten, tijd en stress
Wij bij SFA Douaneconsultancy gelukkig niet. Sterker nog, wij voelen ons als een vis in het water op het gebied van zowel douanewetgeving als BTW-wetgeving. Sinds 1985 nemen wij ondernemend Nederland douane en BTW rondslomp uit handen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het efficiënter omgaan met douaneprocedures en kennen het naadje van de kous. Daarmee besparen wij uw onderneming kosten, tijd en stress, en kunt u met een gerust hart over de grens ondernemen.

Wij regelen het voor u
Rijzen douane- en belastingzaken u boven het hoofd? Voelt u zich begrensd door allerlei douaneprocedures? Neem contact met ons op. Wij regelen het voor u, waardoor u met een gerust hart zaken kunt doen over de grens en daar voorbij.

SFA Douaneconsultancy – Over de grens en daar voorbij


De voordelen van een responsive website voor SFA Douaneconsultancy

De website van SFA Douaneconsultancy is gebouwd op het Bootstrap framework en daardoor volledig responsive. Dit betekent dat de website automatisch schaalt bij verschillende schermresoluties voor desktop computers, smartphones en tablets. De website is nu ook goed te lezen op mobiele telefoons en tablets. Door de verbeterde leesbaarheid zal de website vaker geraadpleegd worden. Een ander voordeel is de verbeterde vindbaarheid van de website in Google. Websites die een mobiele weergave ondersteunen, krijgen van Google voorrang in zoekresultaten op websites die geen specifieke mobiele weergave hebben.

Eigenschappen van de nieuwe SFA Douaneconsultancy website

De website van SFA Douaneconsultancy is gebouwd op het Bootstrap framework in combinatie met het jQuery framework. De combinatie van Bootstrap en jQuery biedt een betrouwbare basis voor professionele responsive websites. Naast Bootstrap en jQuery maakt de website gebruik van HTML5, CSS 3, Javascript, PHP en MySQL. Om de SFA Douaneconsultancy website te beheren, is de website gekoppeld aan het Content Marketing Systeem 'Neosense'.


De website bevat naast de standaard tekst-, afbeelding- en video-elementen:

een afbeeldingen carrousel voor een geanimeerde weergave van afbeeldingen

een call-to-action om bezoekers aan te zetten tot contact

een chatfunctionaliteit om direct in contact te komen met websitebezoekers

en een geanimeerd Twitter-carrousel op de homepagina.


Logo ontwerp

Het logo, het grafisch ontwerp en de huisstijl van de SFA Douaneconsultancy website hebben wij inhouse ontworpen.


Teksten

De teksten zijn geschreven door Tekstschrijver nodig. Tekstschrijver nodig is een betrokken en gepassioneerd bureau voor het schrijven van pakkende teksten in het Nederlands en Engels.

Content Marketing Systeem Neosense

De website van SFA Douaneconsultancy wordt beheerd door middel van Neosense. Neosense is software om SFA Douaneconsultancy te ondersteunen bij de Content Marketing activiteiten. Bij Neosense draait het om content tot leven brengen. Pakkende teksten plaatsen, heldere tabellen opmaken, frisse afbeeldingen en inspirerende video's op de website of weblog publiceren, en dat zonder gedoe. Het resultaat wordt automatisch gepresenteerd in een responsive design voor desktop computers, tablets en smartphones.


Gebruikers van Neosense laten zich inspireren door andere websites en webapplicaties door gebruik te maken van de zogenoemde kanalen binnen Neosense. Op eenvoudige wijze is Neosense te koppelen aan websites als Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+. Gebruikers van Neosense kunnen ook de ingebouwde RSS reader toepassen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied.Met Neosense RE kan SFA Douaneconsultancy een onbeperkt aantal webpagina's aanmaken en ordenen en landingspagina's publiceren. Neosense ondersteunt speciale smartphone en tablet elementen als responsive YouTube video's, responsive tabellen, responsive afbeeldingen, en responsive formulieren.

Wil jij ook een website zoals SFA Douaneconsultancy laten ontwikkelen?

Ben jij net als SFA Douaneconsultancy geïnteresseerd in een responsive website? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of bekijk onze website portfolio voor meer projecten. Wij denken graag met je mee en kunnen je helpen met de ontwikkeling van een responsive website die past bij jouw wensen.


Wij helpen jou met je website

Wij kunnen je helpen met het responsive maken van jouw website. Wij kijken naar je huidige website en adviseren je op welke manier jouw website geschikt gemaakt kan worden voor mobiele apparaten. Indien gewenst passen wij je website aan, zodat jouw website direct beter aansluit bij de mobielvriendelijk-eisen van Google. Neem contact met ons op via 050 - 211 00 55.

Bronnen

Bootstrap framework

jQuery framework

Neosense Content Marketing Software

Website SFA DouaneconsultancyGearchiveerd in de categorie: projecten

Voorzien van de labels: responsive, websites, neosense, bootstrap, jquery, html, css, javascript, php, mysql