Nieuwe website Tekstschrijver nodig


Deze week was het zover, de nieuwe website voor Tekstschrijver nodig ging live. Op basis van een Agile software-ontwikkelmethode met diverse brainstormsessies, besprekingen, e-mailwisselingen en telefoongesprekken zijn wij, na weken van intensief samenwerken met Tekstschrijver nodig, klaar met de ontwikkeling en implementatie van de website. Wij zijn trots op het resultaat.Welkomstwoord van Tekstschrijver nodig

Het welkomstwoord van Tekstschrijver nodig laat goed zien op welke manier zij werken en wat zij belangrijk vinden.

Stel je voor dat je klant, alleen al na het lezen van enkele zinnen, laaiend enthousiast raakt door wat je geschreven hebt. Zij of hij hoeft er niet verder over na te denken en maakt meteen een afspraak met jou. Wat zou dat mooi zijn! Nu hoor ik je denken: “Hoe krijg ik dat voor elkaar?” Allereerst heb je een tekstschrijver nodig.

Inhaken op de emoties van je klant
Een tekstschrijver die met weinig woorden je klant weet te overtuigen van jouw meerwaarde. Maar dat is best lastig, denk je misschien? Dat valt mee hoor, de meeste professionele tekstschrijvers weten heel handig met woorden in te spelen op de behoefte van jouw klant. Sommigen gaan een stap verder een kunnen inhaken op de emoties van je klant – want daarop zijn 99% van alle koopbeslissingen gebaseerd. Ja, er lopen heel wat handige woordkunstenaars rond. En toch kan het nog gemakkelijker.

Je klant in het hart raken
Welkom bij ‘Tekstschrijver nodig’. Van jongs af aan voel ik haarfijn aan wat mensen beweegt. Tegenwoordig, als tekstschrijver, maak ik oprecht contact met jouw klant en voel ik aan waar deze gevoelig voor is. Met een handvol subtiele, krachtige zinnen, weet ik je klant in het hart te raken en je boodschap over te brengen. Ik werk in Groningen en schrijf voor heel de wereld. Ook in het Engels, m’n andere moedertaal.


Eigenschappen van de nieuwe Tekstschrijver nodig website

De website van Tekstschrijver nodig is gebouwd op het Bootstrap framework. Bootstrap is gebouwd door de ontwikkelaars van Twitter. In eerste instantie was het bedoeld voor intern gebruik, en in 2011 is het Bootstrap framework beschikbaar gesteld voor derden. Bootstrap is in combinatie met jQuery een krachtig framework om betrouwbare responsive websites te ontwikkelen. Naast Bootstrap en jQuery maakt de website van Tekstschrijver nodig gebruik van HTML5, CSS 1 / CSS 2 / CSS 3, Javascript, PHP en MySQL. Om de Tekstschrijver nodig website te beheren, is de website gekoppeld aan het Neosense Content Marketing systeem om de website te beheren.


De website bevat naast de standaard tekst-, afbeelding- en video-elementen een afbeeldingen carrousel voor een geanimeerde weergave van afbeeldingen op de homepagina en een referentie carrousel voor het geanimeerd weergeven van referenties op de homepagina. De website van Tekstschrijver nodig is multilingual (meertalig) in het Nederlands en Engels. Daarnaast is de website responsive ontworpen, wat betekent dat de website automatisch schaalt bij verschillende schermresoluties voor desktop computers, tablets en smartphones. Op de homepagina zijn verder live Twitter feeds te zien en een call-to-action om bezoekers aan te zetten tot contact.


Eén van de meest cruciale onderdelen binnen de website is de weblog. De weblog biedt Tekstschrijver nodig de mogelijkheid om op eenvoudige wijze berichten te plaatsen en deze te sorteren op datum, categorieën en labels. Het navigeren door de weblog kan via zogenoemde pagination. Het logo, grafisch ontwerp en de huisstijl van de Tekstschrijver nodig website hebben wij inhouse ontworpen.


Websitebeheersysteem Neosense

De website van Tekstschrijver nodig wordt beheerd door middel van Neosense. Neosense is software om Tekstschrijver nodig te ondersteunen bij de Content Marketing activiteiten. Bij Neosense draait het om content tot leven brengen. Pakkende teksten plaatsen, heldere tabellen opmaken, frisse afbeeldingen en inspirerende video's op de website of weblog publiceren, en dat zonder gedoe. Het resultaat wordt automatisch gepresenteerd in een responsive design voor desktop computers, tablets en smartphones.


Gebruikers van Neosense laten zich inspireren door andere websites en webapplicaties door gebruik te maken van de zogenoemde kanalen binnen Neosense. Op eenvoudige wijze is Neosense te koppelen aan websites als Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+. Gebruikers van Neosense kunnen ook de ingebouwde RSS reader toepassen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied.Met Neosense RE kan Tekstschrijver nodig een onbeperkt aantal webpagina's aanmaken en ordenen, weblogberichten schrijven en landingspagina's publiceren. Neosense ondersteunt speciale tablet en smartphone elementen als responsive YouTube video's, responsive tabellen, responsive afbeeldingen, en responsive formulieren.Wil jij ook een website zoals Tekstschrijver nodig laten ontwikkelen?

Ben jij net als Tekstschrijver nodig geïnteresseerd in een responsive website? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of bekijk onze website portfolio voor meer projecten. Wij denken graag met je mee en kunnen je helpen met de ontwikkeling van een responsive website die past bij jouw wensen. Neem contact met ons op via 050 - 211 00 55.

Bronnen

Bootstrap framework

jQuery framework

Neosense Content Marketing Software

Tekstschrijver nodig websiteGearchiveerd in de categorie: projecten

Voorzien van de labels: responsive, websites, neosense, bootstrap, jquery, html, css, javascript, php, mysql